KIRKEKONCERTER LINÅ OG SEJS-SVEJBÆK KIRKER 2020

Debutkoncert med Julie Holmegaard Schade – accordeon

Søndag den 26. januar kl. 16.00 i Sejs-Svejbæk kirke.

Julie startede med at spille accordeon som 8-årig, blev som 16-årig optaget på konservatoriet, og står nu som 26-årig efter en masse musikalske oplevelse til at skulle debutere fra solistklassen på Det Kgl. Dansk Musikkonservatorium i februar 2020.

Sidst Julie gæstede Sejs-Svejbæk kirke var i 2013, og det er kun gået fremad siden!

Denne eftermiddag byder bl.a. på festlige toner og uddrag fra hendes debutkoncert.

Fri entré.

The Gambian Folk Project

Onsdag den 5. februar kl. 19.30 i Sejs-Svejbæk kirke

The Gambian Folk Project er en af de førende formidlere af en musiktradition fra Gambia og har skabt deres eget unikke udtryk. Gennem flere besøg i både Gambia og Danmark har deres fælles respekt og forståelse for de to kulturer forenet bandet både personligt og musikalsk.

Der venter en spændende aften med vestafrikanske toner i både traditionel og ny original musikalsk form.

Entré 50 kr.