KIRKEKONCERTER LINÅ OG SEJS-SVEJBÆK KIRKER 2019

“SPIL ET BILLEDE”

Onsdag d. 6. marts kl. 19.30 i Sejs-Svejbæk kirke.

Denne aften bliver en kombination af koncert, foredrag og lysbilledperformance med pianist Kristian Giver.

Med undgangspunkt i konkrete referencer mellem klavermusik fra romantikken og impressionismen og klassisk malerkunst kobler han klaverkunst og billedkunst.

Alle er velkomne til en spændende aften med fine billeder på storskærm og klavermusik på kirkens fine flygel.

Fri entré.

PAPAYA – workshop og koncert

Søndag d. 31. marts kl. 14.45 i Linå kirke

Vokalgruppen Papaya fra København bringer den smukke sydafrikanske kortradition til Danmark.

Med sprudlende energi og musikalsk intensitet formidler de alt fra drillende bryllupssange og zulu-krigssange til historien om et Sydafrika, der igennem generationer har fundet mod, styrke og fællesskab gennem musikken. Entré: 50 kr.

Workshop med Papaya

• Forud for koncerten er der workshop kl. 12.00 for alle interesserede fra ca. 10 år og op! Sangere fra Papaya synger og danser med os, og vi lærer nogle numre, som vi synger sammen med koret til koncerten.
  • Det bliver festligt, og alle kan deltage!
  • Workshop inkl. kaffe og kage: 75 kr.

KIRKEKONCERTER

BegivenhedDato

"Spil et billede" - Koncert med Kristian Giver i Sejs-Svejbæk kirke

6. mar 19:30