KIRKEKONCERTER LINÅ OG SEJS-SVEJBÆK KIRKER EFTERÅRET 2020

Ved alle koncerter tages forbehold for covid-19 og de på tidspunktet gældende retningslinjer.

ADVENTSKONCERT AFLYST pga. covid-19

Sejs-Svejbæk kirke, søndag d. 29. november

KONCERTEN ER UDSOLGT!

PIGEKORET EVE, julekoncert.

Sejs-Svejbæk kirke, onsdag d. 2. december kl. 19.30

Pigekoret EVE er kun 10 år gammelt men har med dirigent Birgitte Næslund Madsen i spidsen allerede formået at markere sig både lokalt, nationalt og internationalt. EVE udspringer fra Egå Gymnasium ved Århus og består af ca. 30 piger i alderen 16-23 år. Korets repertoire og aktiviteter spænder vidt – fra optrædener ved AGF´s spillerpræsentation til koncert med Benny Andersen, åbning af Kulturby 2017 og deltagelse i European Choir Games i Riga.

De seneste 5 år har koret skabt tradition for en nordisk julekoncert med frostklare jule- og vintersange fra det høje nord og med musik, der lyser op i mørket.

Publikum vil derfor både opleve kendte julesange, kendte salmetekster med andre nordiske folkemelodier samt overraskende musikalske oplevelser.

Fri entré, max. 40 pladser. Det er nødvendigt at reservere plads.

Reservation

NYTÅRSKONCERT

Sejs-Svejbæk kirke torsdag den 7. januar 2021 kl. 19.30.

Festlig nytårskoncert med sopran Helle Gössler, baryton Teit Kanstrup og pianist Søren Rastogi.

Aftenen står i operaens og operettens tegn og byder på kendte og elskede sange og arier. Aftenens solister er sopran Helle Gössler Christensen, baryton Teit Kanstrup og pianist Søren Rastogi, og der venter således folk en aften med musikere i absolut topklasse!

Helle Gössler Christensen: sopran, opvokset i Hadsten i Østjylland, afslutter Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse til foråret 2021, debuterede som Musetta (La Bohéme) på Østre Gasværk i 2019 og har optrådt i både ind- og udland samt modtaget adskillige talentpriser.

Teit Kanstrup: baryton, opvokset i Roskilde og begyndte sin musikalske træning i Brass-Bands og Domkirkens Drengekor, blev siden optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med sang som hovedfag, og derefter 3 år i den prestigiøse operaskole på Royal Academy of Music i London. Siden har han arbejdet som freelance sanger i primært Nordeuropa og USA.

Søren Rastogi: pianist, uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt "Hochschule der Künste" i Berlin, meget efterspurgt som solist, akkompagnatør og kammermusiker - både i Danmark og udland, modtaget talrige hædersbevisninger og legater samt underviser på konservatorierne i Århus og København. Der er plads til 70 personer.

Billetter á 125 kr. kan købes her.