KIRKEKONCERTER LINÅ OG SEJS-SVEJBÆK KIRKER 2019

Workshop og koncert med Papaya

Sydafrikanske toner fra København.

Søndag d. 31. marts i Linå kirke.

Workshop kl. 12.00. Koncert kl. 14.45. Workshop: 75 kr. Koncertentré: 50 kr.

Vokalgruppen Papaya fra København gæster til marts Linå kirke.

De har specialiseret sig i sydafrikansk sang og giver denne eftermiddag en smagsprøve på deres kunnen og deres passion. Med sprudlende energi og musikalsk intensitet formidler de nemlig alt fra drillende bryllupssange og zulukrigssange til historien om et Sydafrika, der igennem generationer har fundet mod, styrke og fællesskab gennem musikken.

Ud over en farverig koncert kl. 14.45 giver de også alle nysgerrige muligheden for at synge sammen med dem! Der afholdes nemlig en workshop kl. 12.00, hvor sangere fra koret lærer de fremmødte 3-4 sydafrikanske sange/ danse, som opføres sammen med koret til koncerten.

Det bliver nogle timer med sjov, hygge, sved på panden og masser af sangglæde!

Workshoppen er åben for alle aldre. Der kræves ingen forudsætninger, så kom som du er!

Der er kaffe/saft og kage undervejs. TILMELDING til workshop: Mail til annegoessler@gmail.com og oplys NAVN og ALDER. Der kvitteres med et MobilePay-nr. (eller kontonr. hvis ønskes), hvorefter deltagergebyret overføres.

PRIS: 75 kr. Frist torsdag d. 21. marts!

BILLETTER til koncerten: Kan købes i døren eller i forsalg hos en af organisterne, evt. i forbindelse med en gudstjeneste. PRIS: 50 kr. Mulighed for kontanter og MobilePay.


Hyldest til Kim Larsen

Det er ikke Kim Larsen - men det lyder helt som om!

Fredag d. 12. april kl. 19.30 i Linå kirke. Entré: 100 kr.

Kom til fredagskoncert i Kim Larsens ånd, når Anders Munch i en skøn blanding af anekdoter og historier fra Kim Larsens lange karriere synger den folkekære sangers mest kendte og mindre kendte sange fra hans enorme sangskat.

Rejsen starter i 1971 og frem til i dag. Syng med eller læn dig tilbage og nyd musikken og historierne.

Anders Munch har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik, og han har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show i mere end 23 år. Han har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester og i ”Go’aften Danmark” til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien. Han vægter den ”rene vare”, og der næres dyb respekt for de traditio-nelle rødder i musikken.

På kopi-tro vis bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Billetter kan købes i forsalg hos en af organisterne, evt. i forbindelse med en gudstjeneste eller via mail til annegoessler@gmail.com (MobilePay). Resten sælges i døren fra kl. 18.45 (kontanter og MobilePay).


Mona Britt Nykjær

Mona Britt Nykjær og The Man Band

Nye danske sange om glæden og smerten ved at være til.

Søndag d. 28. april kl. 16.00 i Sejs-Svejbæk kirke.

Fri entré.

Mona Britt Nykjær, sanger og skuespiller, er uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i 2003. Hun har medvirket i en lang række revyer og forestillinger og er for tiden aktuel med sit eget musicalband.

The Man Band er studiekammerater fra Det Kongelige Danske Musikkonser-vatorium, hvor de alle tre er uddannet som guitarister. Siden da har de hver især afsøgt forskellige områder af musikken.

Martin Møller har blandt andet spillet i mange forskellige bands som elguitarist; Adrian Scharff-Hansen har ved siden af guitaren spillet kontrabas i blandt andet opsætninger med Det Kongelige Teater. Cathal Per McDonald, har ved siden af guitaren uddannet sig som organist og spiller også kirkeorgel.

Sangene er skrevet og komponeret af Cathal Per McDonald, som i øvrigt er bosiddende i Sejs.


Korenes forårskoncert

Tirsdag d. 7. maj kl. 19.00 i Sejs-Svejbæk kirke.

Fri entré.

Traditionen tro afslutter alle kirkekorene ved Linå og Sejs-Svejbæk kirker sæsonen med en fælles forårskoncert. Spirekorene, børnekorene, ungdomskoret og damekoret vil alle medvirke og synge foråret og sommeren ind.

Alle er hjerteligt velkomne til at komme og høre, hvad de lokale kirkekor byder på af liflige toner.

Der er fri entré, men ethvert bidrag går til korkassen.

 

 

 
 

KIRKEKONCERTER

BegivenhedDato

Koncert og workshop med musikgruppen PAPAYA i Linå kirke OBS Koncert 14.45 - workshop kl. 12.00

31. mar 14:45
15:45
31. mar 14:45 -
15:45