KIRKEKONCERTER LINÅ OG SEJS-SVEJBÆK KIRKER EFTERÅRET 2020

Ved alle koncerter tages forbehold for covid-19 og de på tidspunktet gældende retningslinjer.

JANNE MARK TRIO, KK44-koncert

Linå kirke, lørdag d. 24. oktober kl. 16.00

Janne Mark (f. 1973) er en af vor tids store salmekomponister og salmedigtere. Hun har med sin seneste salmesamling ”Pilgrim”, som er udgivet på et tysk jazz-label, vakt stor international begejstring og bevæger sig således i grænselandet mellem sangskrivning, salmer, jazz og nordisk folketone.

Hun er musikudvikler i Brorsons Kirke på Nørrebro, og flere af hendes salmer er allerede indsunget i vores kirker af enten menighed eller ungdomskoret, f.eks. ”Igen berørt”, ”Elsket favnet, husket savnet”, ”Vinter”, ”Et hus at komme til” m.fl.

Med sig har Janne Mark både pianist og bassist, og der venter publikum en stemningsfuld eftermiddag.

Billetter (60 kr.) kan kun købes online.  www.flexbillet.dk/sejs-svejbaek-kirke/2020-10-24-jannemark

Max. 55 pladser.

KONCERT FOR OBO OG ORGEL

Sejs-Svejbæk kirke, søndag d. 22. november kl. 19.30

Kom og hør med, når musik for obo og klaver lægger vej forbi klangskønne opholdssteder gennem 300 års musikhistorie.

Der bliver besøg af Georg Fr. Händel, Robert Schumann, Benjamin Britten, Carl Nielsen og Arvo Pärt - alle har komponeret musik for begge instrumenter. Klaveret kender vi alle. Men oboen er lidt sjældnere at høre - et yderst smuktklingende, lyrisk blæserinstrument, som komponister gennem musikhistorien har elsket at skrive solo melodier til.

Henrik Husum er uddannet oboist på musikkonservatoriet i København og derefter videre studier i England og Tyskland.

Jens Frederik Schjødt er uddannet organist og korleder. De har spillet koncerter sammen i en årrække, og bl.a. optrådt i mange kirker med et særligt program til liturgisk markering af påskeoptakten.

Fri entré, max. 80 pladser.

ADVENTSKONCERT AFLYST pga. covid-19

Sejs-Svejbæk kirke, søndag d. 29. november

PIGEKORET EVE, julekoncert.

Sejs-Svejbæk kirke, onsdag d. 2. december kl. 19.30

(Obs!! Flyttet fra Linå kirke pga. pladsmangel)

Pigekoret EVE er kun 10 år gammelt men har med dirigent Birgitte Næslund Madsen i spidsen allerede formået at markere sig både lokalt, nationalt og internationalt. EVE udspringer fra Egå Gymnasium ved Århus og består af ca. 30 piger i alderen 16-23 år. Korets repertoire og aktiviteter spænder vidt – fra optrædener ved AGF´s spillerpræsentation til koncert med Benny Andersen, åbning af Kulturby 2017 og deltagelse i European Choir Games i Riga.

De seneste 5 år har koret skabt tradition for en nordisk julekoncert med frostklare jule- og vintersange fra det høje nord og med musik, der lyser op i mørket.

Publikum vil derfor både opleve kendte julesange, kendte salmetekster med andre nordiske folkemelodier samt overraskende musikalske oplevelser.

Fri entré, max. 40 pladser.