KIRKEKONCERTER LINÅ OG SEJS-SVEJBÆK KIRKER 2019

Sangaften i Linå sognehus

Tirsdag den 26. november kl. 19.30 i Linå sognehus

Det at synge sammen skaber fællesskab. Vi sætter endnu engang fokus på det nationale projekt "Alsang 2020", og vi vil denne aften synge det kendte og elskede fra højskolesangbogen. Vi vil lære lidt nyt. Vi vil også se på udviklingen af salmebogen og lidt af alt det, der bliver udgivet i diverse sang- og salmebogstillæg.

Voksenkoret synger for, og organist Christian Holdensen sidder ved klaveret og leder aftenen. Efter en god times sang er der kaffe, hygge mv og hvem ved om der måske synges lidt videre ?

Sejs skoles julekoncert

Tirsdag d. 3. december kl. 19.00 i Sejs-Svejbæk kirke

Sejs skoles årlige julekoncert hvor skolens kor og juniororkester samt Sejsblæserne medvirker under ledelse af skolens musiklærere.

Advents- og julekoncert i Linå kirke

Østjysk kammerkor og Erling Lindgren

Torsdag d. 5. december kl. 19.30 i Linå kirke

Julekoncerten i år er langt i hænderne på Østjysk kammerkor dirigeret af Erling Lindgren. Erling Lindgren holder en sangaften i Sejs-Svejbæk kirke torsdag den 3. oktober og tager nu sit kammerkor med til julekoncerten i Linå.

Koret består af korsangere fra Aarhus og omegn og blev stiftet i 2015 af rutinerede korsangere og Erling Lindgren som korets dirigent. Erling Lindgren har fra 1991 til 2016 været organist ved Lemvig kirke.

Han er aktiv som orgelsolist, jazzpianist, korinstruktør, gæstelærer, foredragsholder og komponist, især af folkelige og kirkelige sange og har også modtaget den Folkelige Sangs Pris.

Koret synger et bredt repertoire der spænder fra romantikken til nyere tid, og ved julekoncerten i Linå er der også helt traditionelt julemusik.

Fri entré.

Julekoncert i Sejs-Svejbæk kirke

‘Swinging Christmas’ med Signe Juhl Kvartet feat. The Swinging Sisters

Torsdag d. 12. december kl. 19.30 i Sejs-Svejbæk kirke.

Frank Sinatra har gjort det, Nat King Cole har gjort det, Ella Fitzgerald har gjort det. Alle de store har lavet en juleplade og sunget de udødelige klassikere som hører julen til. Den amerikanske sangskat er spækket med evergreens som ”The Christmas Song”, ”Jingle Bells” og ”I’m Dreaming of a White Christmas”, men den danske sangskat rummer ligeledes en lang række sange og salmer som hænger uløseligt sammen med højtiden over dem alle.

Signe Juhl Kvartet feat. The Swinging Sisters vil føre publikum gennem en nostalgisk aften med finurlige arrangementer af gamle danske sange, closeharmony vokaler på de amerikanske evergreens a la de legendariske The Andrew Sisters og et nordisk take på vores smukke hjemlige salmer flankeret af flerstemmig sang og cello.

Det bliver en alsidig oplevelse i godt selskab med nogle af landets bedste musikere og sangere.

Medvirkende: Signe Juhl, Inger Juhl, Janne Therkildsen, Bo Møller, Niels Kvist og Casper Mikkelsen.

Koncerten arrangeres i samarbejde med ”Frokostjazz” i Silkeborg.

Billetter 120 kr på www.frokostjazz.dk

eller i døren fra kl. 19.00

Nytårskoncert

Barbershopkvarteten HusAar

Onsdag d. 8. januar kl. 19.30 i Sejs-Svejbæk kirke

HusAar er en ny dansk barbershopkvartet fra Aarhus bestående af Anders Slot Sørensen, Yngve Lyngsø, Søren Kronsgaard Detlefsen og Jonas Rasmussen.

I april 2019 blev de kåret som Skandinaviens 4. bedste barbershopkvartet, men ambitionerne rækker videre end det.

Kendetegnende for barbershop er lækre tætte harmonierog ufatteligt lange toner, og der bliver lovet både smil på læben og måske en tåre i øjenkrogen. Kom og hør kendte sange udsat for barbershop og ukendte hits du ikke vidste du kunne lide!

Der vil være både ægte barbershopklassikere, danske schlagere og nye arrangementer. Alt i alt noget for enhver smag!

Efter koncerten er menighedsrådet vært ved en lille forfriskning, så vi kan ønske hinanden et godt nytår!

Entré: 50 kr i døren fra kl. 18.45