KOM OG SYNG MED OS!

Korene starter igen til september.

Sejs-Svejbæk kirkes Spirekor og Børnekor

Start: tirsdag d. 4. september.

Her er alle børn fra Sejs-Svejbæk-området mere end velkomne til at komme og synge med! Hvis du vil være med i et af korene, kræver det blot, at du har lyst til at synge og møder trofast op hver tirsdag, hvor vi lærer nye sange og salmer, træner lidt noder og rytmer og har det hyggeligt sammen. Derudover deltager vi ved nogle børnevenlige gudstjenester årligt og tager på store korstævner med andre sangere fra området.

Så kom endelig og se, om det er noget for dig!

Spirekoret (2.-3. klasse) øver tirsdage kl. 14.00-15.00

Børnekoret (4.-6. klasse) øver tirsdag kl. 15.00-16.00

Det er gratis at deltage.

Ungdomskoret

Start: tirsdag d. 4. september kl. 19.00-21.00 i Sejs-Svejbæk kirke.

Ungdomskoret er fælles for unge sangere i Linå og Sejs-Svejbæk sogne fra 7. klasse og op, der kunne tænke sig at gøre noget ekstra ved sangen og korfællesskabet. Vi arbejder både ambitiøst med tingene og hygger os. Vi synger sværere ting, arbejder mere med stemmen og det musikalske udtryk, lærer lidt musikteori og medvirker ved almindelige gudstjenester, anderledes gudstjenester og særlige arrangementer ved begge kirker. Koret spænder fra 7. klasse og til gymnasiealderen, og her kan drenge, hvis stemmer endnu ikke er gået i overgang, sagtens synge med.

Kom endelig og lyt med en gang!

Korene ledes i Linå af organist Christian Holdensen

og i Sejs-Svejbæk af organist Anne G. Christensen